top of page
Пошук
Фото автораСветлана Сторчак

23 серпня - День Державного Прапора України


День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

Державний Прапор уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

До цього дня учні 2-4 класів нашого закладу взяли участь в онлайн-виставці поробок «Майоріє прапор синьо-жовтий».




Учні 5-11 класів долучились до фотофлешмобу «Нашої країни кольори».


Також учні нашого закладу взяли участь у таких конкурсах:

  • конкурс дитячих робіт «Синьо-жовтий символ незламності» з нагоди святкування Дня Державного прапора від Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді - Сторчак Олександр (2 клас), Колесова Милана (3 клас) та Дєткіна Світлана (11 клас);



  • онлайн-конкурс до Дня державного прапора України "Синьо-жовте серце" від Донецького обласного дитячо-молодіжного центру за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької облдержадміністрації - Сторчак Валерія (8 клас), Шавлак Наталія (10 клас), Дєткіна Світлана (11 клас).



Наразі чекаємо на результати цих конкурсів.


116 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page