top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху


15 травня 2023 року, в Україні стартував 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху, який присвячується переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів вело- та електротранспортом.

В рамках цього тижня класоводи та класні керівники провели онлайн-урок «Безпечна дорога додому з основ безпеки дорожнього руху та попередження травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод в рамках національного проєкту «Безпечна країна».

В освітньо-консультаційному пункті батальйон патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ управління патрульної поліції в Донецькій області Департаменту патрульної поліції разом з начальником відділення зв'язків з громадськістю батальйону патрульної поліції капітаном Боковою Наталією провели зустріч з учнями, на якій говорили про: «Як впізнати справжнього поліцейського?», «Що робити, якщо став свідком правопорушення?», про правила безпеки на дорозі, та виготовляли світлоповертальні елементи. П завершенню зустрічі всі отримали солодкі подарунки.





49 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page