top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

Воїни доброї волі


В Україні 14 березня відзначають День українського добровольця! 17 січня 2017 року Верховна Рада України постановила з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Добровольці  – це ті, хто стали солдатами, тому що того вимагала власна совість, за покликом власного серця – боронити рідну землю від ворога. Їх подвиг рятує країну вже десять років. Іменами добровольців, що віддали на фронті свої життя, називають вулиці та проспекти, заклади освіти та музеї України. І відтепер 14 березня вся країна віддає шану їхньому подвигу.

Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра. Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої Перемоги.


Заходи у закладі з нагоди Дня українського добровольця:

  • Уроки мужності «Не буває народу без історії, а історію творять люди», «Цінуємо твій подвиг, солдате»;

  • Відеодайджест «Доброволець – це поклик серця»;



  • Онлайн-квест «Якщо не ми – то хто?» серед учнів 8-11 класів. Переможці: І місце - Наталія Ш. та Іван С. ІІ місце - Єгор С. ІІІ місце - Аліна Р. та Ярослав Б.



48 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page