top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

ВІДКРИТИЙ КУБОК ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ З ПІШОХІДНОГО ТУРИЗМУ В ЗАКРИТИХ ПРИМІЩЕННЯХ


Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді за сприяння кафедри аварійно-рятувальної, професійно-прикладної фізичної підготовки та туризму української державної льотної академії м. Кропивницький з 29.03.2024 по 31.03.2024 проведено Відкритий Кубок Донецької області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях у дистанційному режимі.

У змаганнях взяли участь команди з Донецької, Одеської та Кіровоградської областей. Загалом 28 команд, 106 учасників.

У зазначений час в день змагань учасники отримали в групі Тelegram завдання. Після виконання його, учасники надсилали відповіді у групу команди з суддею. Наступні завдання учасники отримували від суддів після виконання попереднього. Змагання складались з чотирьох завдань:

1.     Онлайн-орієнтування. Опубліковане відео, на якому суддя ОЦТК долає реальну дистанцію на місцевості. Учасникам необхідно уважно подивитись відео та на карті відмітити місце знаходження контрольних пунктів.

2.     Тестові питання на знання технічного регламенту.

3.     Навички зав’язування вузлів. Суддя надсилав назви чотирьох вузлів з Технічного регламенту. Учасники розподілили ці вузли між членами команди. Кожен з учасників мав зав'язати вузол та зробити фото себе.

4.     Питання на тему пішохідного туризму. Учасники отримали відео, на якому зафіксований штраф. Необхідно було визначити, який був зроблений штраф та бальну оцінку штрафу.


Від нашого закладу у старшій віковій групі взяла участь команда «Адреналін» у складі: Світлани Дєткіної, Валерії Сторчак, Катерини Токарєвої та Іллі Алонцева та посіла ІІІ місце. Вітаємо учасників! Так тримати!



35 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page