top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

День Героїв України


Щорічно 23 травня українці відзначають День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.

День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний син став прикладом для майбутніх поколінь.

З нагоди цієї дати, з метою вшанування мужності та героїзму захисників держави різних часів та епох, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги й турботи про учасників збройної боротьби за волю України, класні керівники провели онлайн години спілкування: «Герої нескореної країни», «У нашій пам'яті вони назавжди залишились», «Герої не вмирають… Просто йдуть…».




35 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page