top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

День довкілля 2024


Занадто довго люди ставилися до своєї планети недбало й жорстоко. В результаті світ страждає від забруднення природних екосистем, знищення біорізноманіття та глобального потепління, невпинно наближаючись до кліматичної катастрофи. На жаль, повернути час назад неможливо, але ми можемо нарешті навчитися співіснувати в гармонії з навколишнім середовищем, щоб захистити те, що залишилося й виправити те, що пошкоджено. 

Часто нам здається, що проблеми стану природи — це щось дуже глобальне і зусилля однієї людини все одно нічого не змінять. Але слід розуміти, що особистий вплив на навколишнє середовище кожного зрештою й складає загальну картину. Усвідомити це допомагає велика кількість конкретних фактів, підкріплених числами, які надаються різними природоохоронними організаціями.

День довкілля — це чудова нагода, щоб проявити свою любов до природи й зробити щось корисне для неї. В цей день заведено наводити порядок біля своїх домівок, на своїх вулицях, парках, скверах, висаджувати дерева, кущі й квіти, прибирати сміття, яке накопичилося за зиму.

Вчителі та учні, які знаходяться на території громади, доєдналися до Всеукраїнського дня довкілля зібравши сміття вздовж вулиць села та прибравши біля пам’ятника невідомим солдатам, що знаходиться на території місцевого кладовища.



33 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page