top of page
Пошук
Фото автораСветлана Сторчак

День Незалежності України


День Незалежності Українищорічне свято, яке відзначають 24 серпня з нагоди ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України. Цим документом, який був затверджений позачерговою сесією Верховної Ради УРСР, проголошено створення самостійної української держави.

Нині це свято є нагадуванням про важливість демократичних цінностей та прав людини. Це важливий день для держави і всіх нас, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, єднанням і зусиллями багатьох людей, ми виборюємо свою незалежність зі зброєю в руках.

Незалежність України - це не дата, це вікова історія, дух незламності і єдність народу! Незалежність - це те, з чим народжується кожен українець і що відрізняє нашу націю у світовій спільноті!

Українці - нескорений, вільний, сильний народ, який знає ціну державності і готовий, не жаліючи власного життя, її відстоювати! Сьогодні всі українці мають єдину мрію та мету - перемогу і кожен з нас наближає її на своєму фронті!

Нехай День Незалежності України буде відзначенням нашої сили, національної гордості та духу єдності. Спільно ми вже подолали багато випробувань, і разом ми зможемо забезпечити майбутнє, яке мріємо бачити – сильну, успішну та єдину державу.

До Дня Незалежності учні нашого закладу, взяли участь у флешмобі «Для мене Незалежність – це…»



Також учні нашого закладу взяли участь в конкурсі дитячих малюнків «Барви Відваги» в рамках районного культурно-мистецького марафону «Незалежність доводимо щодня!» від Краматорської районної державної адміністрації. Зараз чекаємо на результати.


Діти змогли перевірити свої знання про Україну, успішно пройшовши web-квест «Україна моя Батьківщина», за що отримали сертифікати.



Корисними для перегляду будуть наступні відеоматеріали:

З Днем Незалежності України!


66 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page