top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

З Днем Знань! Розпочався рік навчальний!


Шкільне життя...

Неважко зрозуміти,

Щоб потім бути з успіхом на «ти»,

Невтомна праця, досвід і освіта —

Стежки до будь-якої висоти!


Перше вересня – це не просто день початку нового навчального року, а справжнє свято для учнів, вчителів та всієї шкільної спільноти. Для першокласників цей день наповнений радісним хвилюванням, очікуваннями та натхненням, а для випускників – розумінням, що розпочався останній рік перед подорожжю в нове доросле життя.


Привітання директора закладу Алли Василівни


Любі наші, першокласники! З першого класу ви крок за кроком будете наближатися до високого рівня дорослої людини. Та зможете збудувати свій власний світ, яким буде пишатися вся ваша сім’я, ціла країна, а, можливо і увесь наш всесвіт!

«Ліхтариком свого досвіду та любові» ваш шлях буде впевнено освітлювати ваша перша вчителька, ваш перший провідник країною знань. Саме світло її знаннь буде дозволяти вам ясно бачити усе нове й незнайоме раніше, надасть вам підтримку на перших ще не впевнених кроках по країні шкільного життя!

Традиційно Всеукраїнський Перший урок в новому навчальному році проводиться згідно рекомендацій МОН України. Цього року Перший урок було присвячено підтримці психічного здоров’я «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» та Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України,




169 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page