top of page
Пошук
Фото автораСветлана Сторчак

Зі святом Першого дзвоника!


Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія. Розпочинається цікаве шкільне життя. Для наших одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Любі учні, набирайтеся мудрості і знань, наповнюйте своє серце любов’ю і добротою, вчиться долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Легкого вам навчального року, дружної атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращими, ніж учора. Успіхів, удачі, здоров'я, терплячості і чудових результатів!

Привітання директора закладу Алли Василівни.



Привітання від відділу освіти, медицини, молоді, культури, спорту та туризму Святогірської міської ради Краматорського району Донецької області.


У нашому закладі відбулося загальношкільне свято «За новими знаннями заради перемоги».



Традиційно Всеукраїнський Перший урок в новому навчальному році проводився згідно рекомендацій МОН України. Цього року Перший урок був присвячений вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави "Перемагає той, хто пам'ятає".



93 перегляди0 коментарів

Komentar


bottom of page