top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

Святий Миколай носить форму ЗСУ


6-го грудня вся українська спільнота відзначає День Збройних сил України та свято Миколая Чудотворця.

День Збройних Сил України – свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої Батьківщини від підступного і жорстокого ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноспроможності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких ми можемо почуватися у безпеці, а наша Вітчизна зберігає свою незалежність.

Дякуємо кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Ми - Українці, ми - підтримуємо українське військо, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє. Ми віримо в мирне майбутнє України!

День святого Миколая - довгоочікуваний деньзустрічі з мріями та подарункам, бо ж великий Чудотворець Миколай приносить добро, світло та любов у кожен дім. Хто в молитвах його благає, всім він допомагає.

У День святого Миколая, ми з особливою силою віримо, що темрява ніколи не буває вічною. Недарма кажуть, що найтемніше перед світанком. Він обов’язково буде – світанок нашої Перемоги! Тому що Всевишній з нами, а наш янгол носить форму ЗСУ!

Нехай Чудотворець чує наші молитви і наповнить життя великими і маленькими дивами, вбереже від усього поганого, подарує радість і поселить любов у ваших серцях!


Як ми відзначали ці свята:

  • приєдналися до марафону творчих привітань захисників України "Я вірю в ЗСУ!", розпочатий Донецьким обласним навчально-методичним центром культури

  • приєдналися до обласного спортивно-патріотичного флешмобу "Завдяки Вам!" присвяченого відзначенню Дня Збройних сил України (рамках проведення регіонального етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри» в Донецькій області у 2023-2024 н.р.)

  • Виховні години та години спілкування на тему "6 грудня - День Збройних сил України"

  • В освітньо-консультаційному пункті сьогодні відбулися майстер-класи за локаціями: "Чобіток мрій. Від Святого Миколая я даруночка чекаю", "Виготовлення новорічних прикрас", "Виготовлення новорічних об'ємних сніжинок", "Патріотична стрічка-оберіг для ЗСУ". На прикінці заходу до дітей завітав Святий Миколай з подарунками, а представники громадської організації "Аваліст" пригостили пряниками-розмальовками, які діти з радістю розфарбували.


152 перегляди0 коментарів

Comentários


bottom of page