top of page
Пошук
Фото автораАнна Деткина

І етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху


У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030рр. в Україні відбудеться щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану», І-й етап якого проходить з 13 по 19 травня 2024 року.

Мета тижня - недопущення виникнення аварійних ситуацій особливо на ділянках автомобільних доріг загального користування, державного значення, в місцях наближення територій учбових закладів, місць концентрації ДТП, на підходах до залізничних переїздів та проведення дорожніх робіт.

Безпека на дорозі є одним з актуальних питань сьогодення.

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей, дотримання ними Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму, у закладі протягом тижня проходили:

  • бесіди: «Дорожні знаки та їх значення», «Правила для пішоходів», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів», «Надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод»;

  • виховні години: «Увага на дорозі – життя у безпеці», «Твоя дорога до школи», «Безпека на дорозі – безпека життя», «Дорожній рух – наш друг. 10 основних правил дорожнього руху для дітей», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність», «Твій друг – безпечний рух», «Світловідбиваючий елемент – твій амулет у темний час доби»;

  • онлайн-вікторини «Знавці правил дорожнього руху».



16 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page